luni, 20 decembrie 2010

Mindbreaking

  Moralu la pamant, epuizat si mult mai multe. Cam asa ma simt in momentu de fatza. Dc?
  Pentru ca am fost si sunt un mare prost...cand totu' mergea bine a trebuit sa distrug eu tot, cum fac de obicei.Mi-am luat inima in dinti si am recunoscut, nu ma asteptam la iertare, nu ma asteptam la mila, ma asteptam decat la ura , cel putin daca as fi fost in locu ei eu asa as fi procedat. Stiam ca no sa mai mearga cu iertarea, ma iertat de prea multe ori si eu tot am calcat stramb...asta e marea mea problema simt dar nu stiu sa arat. M-am zbatut , am plans...ceea ce nu e prea usor la mine dar am facuto, pentru ca imi pasa, pentru ca nu vreau sa se termine, pentru ca esti jumatatea mea.
  Sunt genu de pers care plange ori daca pierde pe cineva drag sau daca il marcheaza ceva, de data asta sau inamplat ambele,  a fost un soc are ma trezit la realitate, aici nu merge cu scuze, cu iartama, trebuie sa respecti, sa ai grija de pers de langa tn pentru ca o vei pierde, chiar daca nu crezi se va intampla.
  Mi-am invatzat lectia in modu cel mai greu dar macar am invatzato.Cu tarfele nu rezolvi nimic ele vin si pleaca , trebuie sa ai grija pentru ca nu poti primi o sansa de 2 ori. Eu am primito de mai multe chiar si tot timpu am dato in bara, am distrus tot de fiecare data. Ea a avut puterea sa ma ierte dar intr-un final na mai rezistat...am ranito prea tare. Toate incercarile mele de ea repara ce am stricat au fost in zardar...nu mai am pic de incredere in fatza ei si inteleg, si eu as fi procedat lfel sau chiar mai rau.
  Daca citesti asta te rog iarta-ma , am fost si voi fi un prost dar de data asta mi-am invatzat lectia...be mine again:o3 my angel.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu