miercuri, 6 octombrie 2010

Anturaju' "Da si mie"

 In fiecare anturaj e cate un tip care niciodata nare tigari, ehh se mai intampla problema e ca la mine in Berceni s-a format un intreg anturaj cu tipi de genu care niciodata nu au. Cateodata te intrebi dc dracu mai fumeaza daca nu isi cumpara niciodata tigari... Umbla de obicei cate 4-5 , incruntati si cu manele la maxim sau eventual cantand manele ca doar e patria lu Salam aici in frumosul nostru Berceni. Cand te intalnesti cu ei pe strada totdeauna te saluta respectuos cu "Salut frate" sau "Cf ma de cand nu te-am mai vazut" dupa care urmeaza vesnica intrebare "Ai si tu o tigara pentru fratele tau?". Si sa nu iti blestemi zilele ca ai dat de ei pe strada? ca daca dadeai o tigara mai ziceam dar cum am specificat si mai sus umbla cate 4-5 si nu vor numai tigari, daca ai suc tre sa bea si ei, daca ai seminte tre sa roada si ei cateva ca altfel nu are farmec melodia "Si cand dusmanii nu-mi dau pace" care se aude aproape explodand din saracele difuzoare ale telefoanelor vechi de 15 ani pe care le tin dupa ei.
  Pe indivizi nostri i-am numi simplu "Anturaj' da si mie", sunt scuteristii nostri de dupa blocuri care toata ziua repara la cate ceva si isi omoara timpul prin scari ragaind Cola , manancand seminte si fumand ceva de contrabanda ca sa fie si ei cool. Sunt vecinii nostri ce dracu... suntem obisnuiti cu ei, cand vin la noi cu apelativu' "Salut frate" le raspundem direct "Nu avem" si daca ai noroc pleaca daca nu...o sa suporti vreo 5 minute de texte gen "E ultima tigara care ti-o mai cer, nam fumat nimic azi" sa nu va lasat prostiti credetima NU este ultima , va garantez din proprie experienta.
  Presupun ca fiecare cartier are cate un astfel de anturaj, acu fiecare va descurcati cum puteti cu ei, dar ii acceptam doar sunt ai nostri ce dracu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu